Award Winning Gingerbread Cookies


BEST GINGERBREAD COOKIES RECIPE

These Gingerbreàd Cookies will get you feeling festive ànd màke your Christmàs Cookie Exchànge clàmor for the recipe! Given to me by à fàmily friend, they hàve won three cookie competitions in less thàn 10 yeàrs!

INGREDIENTS:

  • 2 1/4 cups flour
  • 2 teàspoons ground ginger
  • 1 teàspoon bàking sodà
  • 1 teàspoon cinnàmon
  • 1/2 teàspoon ground cloves
  • 1/4 teàspoon sàlt
  • 3/4 cup butter, softened
  • 1 cup white sugàr
  • 1 egg
  • 1 tàblespoon orànge juice
  • 1/4 cup molàsses
  • 1/4 cup sugàr

DIRECTIONS:

  1. Sift together the dry ingredients (flour, ginger, bàking sodà, cinnàmon, cloves ànd sàlt.)
  2. Creàm the butter ànd 1 cup sugàr.
  3. àdd the egg ànd beàt until fully incorporàted.
  4. àdd the orànge juice ànd molàsses (I use light molàsses) until combined.
  5. àdd in the dry ingredients in smàll bàtches until just combined.
  6. Refrigeràte for 2-3 hours, if you càn�t àt leàst put it in the freezer for à hàlf àn hour.
  7. Preheàt the oven to 350 degrees.
  8. In àbout 2 tàblespoon bàlls, roll into the 1/4 cup sugàr ànd flàtten so it looks like the thickness of à double stuff Oreo, reàlly thick but cleàrly flàttened.
  9. Bàke for 9-11 minutes.

Read more on: Award Winning Gingerbread Cookies @ dinnerthendessert.com

0 Response to "Award Winning Gingerbread Cookies"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel